аос избухна по време на полет, пътуващ от столицата на

...
аос избухна по време на полет, пътуващ от столицата на
Коментари Харесай

Паника! Откриха змия в самолет ВИДЕО

аос избухна по време на полет, пътуващ от столицата на Тайланд до южната провинция Пукет, откакто жива змия беше открита от пасажери в багажното поделение над пасажерските седалки.  

В изказване, представено от CNN, AirAsia Thailand съобщи, че е наясно с случай на борда на полет FD3015, който е изхвърчал от интернационалното летище Don Mueang в Банкок на 13 януари. 

Това е вторият докладван случай със змия, открита на борда на аероплан на AirAsia. През февруари 2022 година петнист питон беше открит на борда на един от полетите му в Малайзия, пътуващ от столицата Куала Лумпур до Сабах. В последна сметка самолетът беше пренасочен към интернационалното летище Kuching в щата Саравак поради случая. 

Видеоклипове и фотоси от случая от 2022 година станаха известни в обществените медии и демонстрираха, че влечугото се плъзга по осветителните тела на самолета. 

Snake???? on a plane ✈️; sorry???? to disappoint you, it is not in Australia????????

Video credit:
— Christian (@Chris_escapade)

„ Това е доста необичаен случай, само че може да се случи на всеки аероплан понякога “, сподели самолетната компания в изказване тогава.  

„ Стюардесите бяха известени преди кацането в Пукет, откакто пасажер видя дребна змия в горното багажно поделение “, сподели Фол Пумпуанг, началник на корпоративната сигурност на AirAsia Thailand. 

„ Екипажът на AirAsia беше добре подготвен да се оправи с сходно събитие и реалокира пасажерите от региона като защитна мярка. Самолетът се приземи без произшествия и неотложно беше инспектиран от съответните инженерни екипи и екипи за сигурност на земята ”, се споделя в изказването на компанията. 

" Съгласно общоприетата процедура за случай от такова естество, самолетът претърпя надълбоко разчистване и фумигация, преди да продължи полетите. Безопасността и благосъстоянието на нашите посетители и екипаж постоянно са наш главен приоритет и в нито един миг сигурността на гостите или екипажа не е била изложена на риск “, разяснява Пумпуанг. 

Не е ясно какъв тип змия е било влечугото. 

Компанията не загатва, какво се е случило със змията, откакто самолетът каца в Пукет, само че видео, което стана известно в TikTok, за което се твърди, че е снимано от пасажер на борда, демонстрира стюард, който реагира на случая. 

Грабвайки пластмасова бутилка, той умерено се пресяга над пасажерските седалки, с цел да се опита да улови змията. След като не съумял да го направи, той употребява част от бутилката, с цел да натика дребното влечуго в найлонов плик, предава CNN. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР