AOC разширява своята продуктова категория за гейминг аксесоари, която за

...
AOC разширява своята продуктова категория за гейминг аксесоари, която за
Коментари Харесай

AOC разширява своята гейминг екосистема с безжични слушалки, механични клавиатури, мишки и подложки

AOC уголемява своята продуктова категория за гейминг аксесоари, която за първи път беше показана през март с двата модела слушалки GH200 и GH300. Сега продуктовата линия се обогатява с нов хедсет (GH401), както и с гейминг външна страна: мишки, същински механични клавиатури и такива, които придават чувство за механични клавиатури, както и подложки за мишки. Новите артикули са разпределени в три сегмента, с цел да дават отговор на потребностите на разнообразни видове консуматори: спортната серия AGON 700 на равнище електронни спортове, междинен клас серия 500 и базовата серия 200. Новите аксесоари са поръчка за разширение на категорията с повече артикули в близко бъдеще.

Геймърите знаят, че с цел да завоюват превъзходство на спортното полесражение, от голяма важност за триумфа са освен уменията, само че и подобаващото съоръжение. Гейминг мониторите на AOC с висока периодичност на освежаване и ниско време за реакция обезпечават бърза образна противоположна връзка, тъй че играчите могат да реагират незабавно. С новите попълнения в портфолиото на AOC геймърите ще получат съвсем цялостна игрова екосистема, която ще им разреши да избегнат усложненията с периферията си, а дейностите им ще бъдат превеждани в света на играта допустимо най-точно и  най-бързо.
“Откакто AOC влезе в света на игрите, ние се стремим да сътворяваме най-хубавите артикули на пазара. Като #1 в сегмента на гейминг мониторите, ние се посвещаваме на концепцията да разтеглим нашата история на триумфа още повече. Затова сме разчувствани да представим извънредно адаптивни и въодушевени от опита ни гейминг аксесоари, които съвършено се допълват с останалите артикули на AOC ” – съобщи Щефан Зомер, Директор Маркетинг и Бизнес мениджмънт в AOC International Europe. Превъзходни гейминг клавиатури
Първокласната AGON клавиатура AGK700 със 115 програмируеми клавиши е оборудвана с висококачествени Cherry MX Blue/Red суичове за по-добра звукова и тактилна противоположна връзка, като включва n-key rollover (неограничен брой едновременни натискания на клавишите) и 100% anti-ghosting за гладко гейминг прекарване. Алуминиевият корпус на AGK700 е здрав и предопределен за напрегнати надпревари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР