Аня Пенчева за малко да стане вицепрезидент.Тя сподели опита си

...
Аня Пенчева за малко да стане вицепрезидент.Тя сподели опита си
Коментари Харесай

Аня Пенчева с изненадващо разкритие, гласяли я за вицепрезидент

Аня Пенчева за малко да стане вицепрезидент.

Тя показа опита си в политика в предаването " 120 минути " по бТВ. Красивата описа, че взела участие в учредяването на партията на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски Съюз на свободните демократи, като още тогава един от шефовете във групировката се опитал да ѝ подреди в кои медии да не дава изявленията. Тя пък се заканила да даде на идващия ден конференция да опише " какъв брой свободни са свободните демократи ".

Пенчева разкрива, че е имала оферти за кариера в политиката: " Получавала съм предложение да бъда народен представител, длъжностен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във честност на партията! ", разяснява тя. 

Аня Пенчева приема пандемията от ковид като мотив хората да се концентрират върху простичките неща, " без значение къде живееш, млад ли си, остарял ли си, безпаричен ли си, богат ли си ". 

" Когато нещо ти разпръсне живота, си даваш сметка, че най-важното е да си здрав и да има с кого да се смееш. Когато човек е болен, мечтае единствено да оздравее. Когато е здрав - има и други фантазии. " - споделя актрисата в " 120 минути ".

Аня Пенчева не е типичната баба, въпреки към този момент да има 3 внуци. 

" Децата ми пораснаха - имат си към този момент свои деца. Щастлива съм, че съм ги възпитала да бъдат виновни. Внуците ми са прелестни - Александър, Борис и Илиян - все мъжка компания. " - споделя за сегашното си аплоа тя. 

Когато пораснат, си ги показва благородни и почтени. Мечтае да умеят да благодарят и да се извиняват. Иска да научат какво е обор, конюшня и рибарник не от таблета и телефона, а от действителния живот. Споделя и занимателна преживелица, при която малко дете нарекло мандрата " гараж за крави ".  

Актрисата признава, че обича природата и дружно със брачна половинка си всеки ден върви на Витоша.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР