Антония Петрова чукна 38 г. и реши да се разкрасява,

...
Антония Петрова чукна 38 г. и реши да се разкрасява,
Коментари Харесай

Ад на лицето! Хирург "остави ръцете си" в Антония Петрова, вече прилича на мъж с грим

Антония Петрова чукна 38 година и реши да се разкрасява, само че получи противоположния резултат. Мис България 2009 наподобява плашещо и даже е почнала да наподобява на мъж от вида " транс ".

Тоца е просто ужасна. Скулите са й изпъкнали прекомерно доста, устните й са толкоз големи, че чак са на грудки, а носът й е като на Майкъл Джексън. Гледката е отвратителна, а тя е дала пари за всичко това.

Всичките й близки и другари са потресени, че наподобява по този начин. В публичните среди към този момент се разяснява, че хирургът, направил й интервенциите, се е подиграл с нея преднамерено и си е " оставил ръцете ".

Тоца е замязяла на добре гримиран мъж, което е унизително за всяка жена. Няма и помен от това, което беше на " Мис България 2009 ".

Вярно, че са минали 13 години, само че това не значи, че би трябвало да наподобява като мъж. Интересното е брачният партньор й Ивайло Батинков по какъв начин се възбужда от нея при този неин външен тип.

В момента Тоца употребява тонове грим, с цел да прикрие неприятните хирургически интервенции. Така обаче кожата й още повече се изтощава и скоро ще има потребност от незабавно посещаване при кожен лекар.

Подигравките към Антония Петрова валят освен в интернет, само че и от тези, които сякаш са й приятелки. Те се смеели зад тила й и я наричали с какви ли не унизителни прякори.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР