Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло наскоро са се сдобили

...
Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло наскоро са се сдобили
Коментари Харесай

Антония и Ивайло спряха дъха с тази кола

Антония Петрова-Батинкова и мъжът й Ивайло неотдавна са се сдобили с чисто нов състезателен автомобил " Ферари Рома ", чийто модел одеве излиза от завода. Колата е умопомрачителна и сигурно няма по какъв начин да мине отнякъде и да остане незабелязана.

Звездното семейство несъмнено са почитатели на тази марка коли, тъй като предишното лято още веднъж си купиха " Ферари ", с което най-вече се придвижва мъжът на Антония, която тогава обявява също, че към този момент е членка на клуб " Ферари " - България. Очевидно двамата са останали доста удовлетворени от покупката си и по тази причина тази година я повтарят.

 undefined

Спортната кола е с 8-степенна скоростна кутия, развива невероятните 620 конски сили и е оценена на " скромните " 600 000 лв., твърди " Уикенд ". С нея най-често може да бъде засечена из улиците Антония, която кара ултра първокласната кола с голямо наслаждение.

Двамата забогатяха сериозно покрай пандемията от ковид, написа още изданието и напомня, че тогава здравното министерство купи с социална поръчка от компанията им лекарството, което се изписва в болничните протоколи против Ковид-19 за над 27 млн. лв.. При марж на облага от към 20%, миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лв., освен това не с далавери, а изцяло законно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР