Антонио Конте заяви, че обмисля да обжалва „несправедливото“ решение на

...
Антонио Конте заяви, че обмисля да обжалва „несправедливото“ решение на
Коментари Харесай

Ще се ходи на съд! Тотнъм бесен на УЕФА за изхвърлянето от евротурнирите

Антонио Конте съобщи, че обмисля да апелира „ несправедливото “ решение на УЕФА да присъди служебна победа на Рен с 3:0 в отсрочения им дуел от Лигата на конференциите.
Последният мач от груповата фаза на „ шпорите “ против французите на 9 декември бе отсрочен след взрив на инфектирани в лондонския клуб. Впоследствие от Европейската футболна централа оповестиха, че срещата няма да бъде пренасрочвана и отнесоха въпроса до дисциплинарното си звено, което присъди служебна загуба за Тотнъм и отпадане от конкуренцията.
Конте окачестви решението като „ необикновено “ и сподели, че клубът може да отнесе случая до Спортния трибунал. „ Не е изрично, само че има още една стъпка за удостоверение или не на това необикновено решение. Ние сме доста, доста уверени за идната стъпка и дублирам, че заслужаваме да играем квалификацията на терена, не в съда. Не мога да приема това. "
" Много, доста сме разочаровани от УЕФА за това решение. Със сигурност е незаслужено. Заслужаваме да играем за класиране на терена, не по този метод. Много съм отчаян от решението на УЕФА. Не желая да схвана, само че се надявам в бъдеще, в идната стъпка, нещо да може да се промени, тъй като заслужаваме да играем за класиране на терена, не по този метод. Не е по наша виновност “, сподели италианецът.
Вечерта преди срещата с Рен по-рано този месец, Конте разкри, че осем играчи от първия отбор и петима от щаба са тествали позитивно за ковид, което докара до затварянето на подготвителната база на първия отбор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР