Антонио Конте повече не е треньор на Челси, съобщи „Скай

...
Антонио Конте повече не е треньор на Челси, съобщи „Скай
Коментари Харесай

Челси уволни италианец, назначи италианец

Антонио Конте повече не е треньор на Челси, заяви „ Скай спортс”. 48-годишният треньор беше назначен преди две години и още в първия си сезон изведе лондончани до купата в британското състезание.

Заради слабото показване на Челси през миналия сезон обаче притежателят Роман Абрамович е решил да се раздели с него. Друг италианец ще води „ сините”. От седмици италианските медии пишат, че Маурицио Сари ще е новият треньор на Челси.

Рокадата е осъществена едвам в този момент поради сага с някогашния тим на Сари – Наполи. Въпреки че неаполитанците назначиха Карло Анчелоти, договорът на Сари не бе възобновен и отборът искаше финансова отплата, с цел да го освободи. Сагата обаче е към своя край.

Сеск Фабрегас удостовери за раздялата с Конте, като му благодари в обществените мрежи и му пожела триумф. Заради неяснотата по отношение на треньорския пост прехвърлянията в Челси се бавят. Италианските медии пишат, че Сари ще докара със себе си в Челси Жоржиньо. Роденият в Бразилия полузащитник носеше екипа на Наполи от 2014 година. Той бе мечтан и от Манчестър Сити, само че ще премине медицински прегледи в Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР