Антони Марсиал със сигурност ще получи шанс от мениджъра на

...
Антони Марсиал със сигурност ще получи шанс от мениджъра на
Коментари Харесай

Марсиал с критики към Моуриньо и Оле

Антони Марсиал сигурно ще получи късмет от мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг да върне кариерата си в мечтаната посока, откакто през последните няколко години навлезе в рецесия и дълбока дупка, от която не изглеждаше да има метод да се измъкна.

Като се има поради насилствената пауза в Англия заради гибелта на кралица Елизабет II, Марсиал даде изявление за „ France Football “ и го употребява, с цел да избухне против двама от мениджърите, с които е работил в Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер.
 
„ При Моуриньо всичко стартира с историята за номера на фланелката ми. По време на почивката Моуриньо ми изпрати известие и ме попита дали желая да сменя номера, с цел да нося 11, който носеше Райън Гигс. Казах му, че изпитвам огромно почитание към Гигс, само че че желая да запазя 9-ти. Когато се върнах в клуба, имах 11 на мое име и тази история не приключи добре. Моуриньо сподели пренебрежение към мен “, показа Марсиал.

„ Той знаеше по какъв начин да приказва обществено с мен, имаше малко саркастични мнения, той обича тези дребни игри, само че знае какво прави. Бях на 20 години и в случай че кажа нещо, всички ще се извърнат против мен, ще кажат, че не почитам мениджъра. През идващия сезон бях най-хубавият в тима първоначално, само че по-късно Алексис Санчес беше притеглен и съвсем не играх “, добави французинът, който не си спомня с доста положително и интервала с Оле.

„ При Солскяер непрекъснато играех контузен. Не можах да ускоря и да стартира добър спринт през първите четири месеца след паузата поради Коронавирус. Треньорът ми сподели да натискам, тъй като тимът има потребност от мен. Феновете ме подлагаха на критика за слабите ми игри и мениджърът в никакъв случай не се застъпи за мен. Накрая получих по-сериозна травма и когато се върнах, към този момент не играех. Беше ми доста зле. Той ме накара да се жертвам и по-късно ме заряза. Това беше огромна неправда, аз го одобрих като изменничество от негова страна “, добавя нападателят, който си спомня положителните дни от времето си с Луис Ван Гаал.

„ Имах страхотни връзки с Ван Гаал, чест е да се изучавам от подобен благородник. Той ме извика в офиса си, с цел да гледа видеозаписи с мен и моите игри. Веднъж вкарах два гола и той ме извика в офиса да виждам видеото, с цел да ме „ възпламени “ и стимулира още повече “, разкри Антони Марсиал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР