Антон Русинов е таксиметров шофьор от над 10 години. На

...
Антон Русинов е таксиметров шофьор от над 10 години. На
Коментари Харесай

Стар познайник на полицията обра таксиджия в двор на болница

Антон Русинов е таксиметров водач от над 10 години. На 24 октомври през нощта качил в колата си момче, което желало да прибере вуйна си от болница, оповестява NOVA.
След като закарал клиента си до лечебното заведение обаче, водачът се оказал без смарт телефон и с неплатена сметка за транспорт. Човекът е разпознал крадеца, който се оказва остарял познайник на полицията.
“Трябвало вуйна му да бъде в белодробното поделение. Оказа се, че не е там. Влизаме вътре в Медицинска академия, обикаляме двора, с цел да я търсим”, споделя таксиметровият водач.
Не откриват лелята извън, по тази причина момчето влиза в Спешното, където по думите на личния състав се държал несъответстващо - буйствал, тропал по вратата и си излязъл. След това младежът още веднъж се качил в таксито и изискал телефона на водача.
„ Каза: „ Падна ми батерията на телефона, дай ми твоя да звънна " и аз му го дадох. Пита някой „ Къде си?”, при което се усетих, че ще избяга. Слязох след него, само че той избяга”, споделя пострадалият таксиметров водач. Той не съумява да догони крадеца, само че се сеща, че е гледал репортаж със същия човек по малкия екран, в който момчето признава, че е откраднал тв приемник.
„ Мотивът ми е да покажем на българите какъв брой комичен народ сме, тъй като някои крадат за над 100 000 лв. и не ги вкарват в пандиза, а мен желаят да ме вкарат в пандиза за сума от 100 лева”, споделя тогава Емилиян Йорданов.
След кражбата, той заплашва и индивида, чиито апартамент е ограбил. Емилиян е с богато престъпно минало. Хващан е за обири, грабежи, отнемане, както и за различен случай, при който не е платил сметката си в такси.
„ Телефонът за мен е доста скъп, тъй като там, като се изключи че има персонална информация за мен и за други хора, има документи, имам си тъжби до прокуратурата, номера на преписки”, споделя Антон Русинов.
Ако се потвърди закононарушението, законът планува наказване от една до шест години затвор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР