Антон Хекимян каза, че първото нещо, което ще направи, ако

...
Антон Хекимян каза, че първото нещо, което ще направи, ако
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Обичам София, слагам като акцент образованието

Антон Хекимян сподели, че първото нещо, което ще направи, в случай че стане кмет на столицата, е да ревизирам всички поправки в столицата. 

" Обичам София ", сподели старозагорецът.

" От 20 години пребивавам в София. Дойдох на 29 септември за първи път в столицата. През цялото това време съм подлагал на критика, осъждали сме дейности, които са се случвал в Столична община и съм имал персонално отношение по всеки един проблем, който се е случвал тук. Всяка заран сме показвали сигнали и проблеми, които са свързани със София. Визията ми е столицата да бъде още по-модерен и зелен град, да бъде отворен към вложения. Слагам като акцент образованието, тъй като то ще донесе капацитет и фрагменти на града, и ще го развие ", бяха първите думи на Хекимян.

" Изминал съм пътя си на стажант през кореспондент, водещ. Преди 3 години поех поста на шеф. Не мога да не си призная, че съм се замислял - а от тук накъде... Получавайки това предложение си дадох сметка, че желая да работя за обществото. Смятам, че мога да го върша просто от другата страна ", сподели още той.

Той разяснява и кандидатурата на Васил Терзииев.

" Огромни са възможностите. Това, което аз ще направя като акция е да бъда себе се и покрай хората ", сподели Хекимян.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР