Антон Хекимян и представители на ГЕРБ посетиха пострадалите семействаШест семейства

...
Антон Хекимян и представители на ГЕРБ посетиха пострадалите семействаШест семейства
Коментари Харесай

ГЕРБ -СДС внася доклад до СОС за отпускане на финансова помощ за пострадалите от пожара в р-н „Нови Искър“

Антон Хекимян и представители на ГЕРБ посетиха потърпевшите фамилии

Шест фамилии ще останат краткотрайно без дом след пожара в жилищната постройка в столичния регион „ Нови Искър “.

Пострадалите хора бяха посетени от общинския консултант от ГЕРБ Антон Хекимян, регионалния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, районния координатор и организационния секретар на ГЕРБ Светослав Тодоров и Цвета Тончева, както и от ръководителя на Съюз на демократичните сили за „ Нови Искър “ Златко Златков. Те са желали да видят и чуят от първо лице за от какво имат потребност фамилиите и по какъв начин може най-бързо да им бъде предоставена помощ.

„ Хората ни описаха за преживения смут от пожара. Във всички жилища е наводнено. Чичо Павел ни сподели водата, която към момента се стича по стените. Златина, която е една от собственичките на жилища тук, ни качи на покрива, с цел да забележим вредите. Тук към момента тлее, а токът на постройката е спрян и сега тази част е негодна за обитаване “, написа Антон Хекимян в профила си във Facebook. Той декларира, че хората краткотрайно ще бъдат настанени на друго място до трайното намиране на решение.

„ Покривът и електроинсталацията се нуждаят от изцяло възобновяване. Собствениците на жилища към този момент са кандидатствали за краткотрайни помощи, които обаче няма да са задоволителни за покриване на разноските по ремонтите. Това, което ще предприемем дружно с сътрудниците общински съветници, е да внесем допустимо най-бързо отчет до Столичния общински съвет за разпределяне за финансова помощ за възобновяване на вредите “, твърди общинският консултант от ГЕРБ. На страницата си той разгласява и банковата сметка, на която всеки, който желае, може да помогне на потърпевшите

Общинска банка, клон „ Мария Луиза “

IBAN: BG72SOMB91303124904501

BIC: SOMBBGSF

Титуляр: Следствен отдел към окръжна прокуратура - Район „ Нови Искър “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР