Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава

...
Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава
Коментари Харесай

Златните европейски „царици“ на шахмата: Горди сме

Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, които завоюваха първата европейската купа за България по шахмат в Будва, разясниха пред bTV триумфа.

“Отборният орден е с тежест. Радваме се, че с този млад и надарен тим, воден от международната шампионка Антоанета Стефанова, успяхме. Телефонът ми не е спрял да звъни. Навсякъде сме и мисля, че всички се радват за нас “, съобщи Нургюл Салимова.

„ Най-накрая си чух химна, който чаках цяла безкрайност. Чувствам се щастлива и горда. Много съм удовлетворена от тима и се веселя, че съм част от този екип “, показа Белослава Кръстева.

„ Изключително разчувствана съм, както и всяко едно от девойките. Горди сме – персонално със себе си и една с друга. Днес за мен беше под напрежение ден, тъй като тръпнех над всяка партия. Накрая бяхме извънредно щастливи, когато Гери завоюва. Радвам се за партиите, които съумях да изиграя, реализирах добър резултат за мен. Определено е по-трудно, когато гледаш в профил и нямаш силата да промениш каквото и да е “, разяснява Виктория Радева.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР