Антоан Гризман може да се окаже ключът за трансфер на

...
Антоан Гризман може да се окаже ключът за трансфер на
Коментари Харесай

Гризман може да бъде ключът към трансфер на Неймар в Реал Мадрид

Антоан Гризман може да се окаже ключът за трансфер на Неймар в Реал Мадрид. Това счита френският вестник "Le Parisien ", съгласно който прекосяване на Гризман в ПСЖ сигурно ще значи продажбата на бразилеца, с цел да може клубът да съблюдава параметрите на финансовия феърплей.

Гризман към този момент разгласи, че напуща Атлетико Мадрид, а любимец за подписа му се смята Барселона. ПСЖ обаче има желание да бръкне дълбоко в джобовете, с цел да пребори конкуренцията на каталунците.

Барса предлага петгодишен контракт със 17 милиона евро на сезон и надлежно ПСЖ се приготвя за сензитивно по-добра оферта.

Освен това във Франция се твърди, че ПСЖ ще опита да притегли трима от Реал - Тони Кроос, Иско и Гарет Бейл за общо 210 милиона евро.

Тази сума плюс 120-те милиона за Гризман, които са заложени в контракта му, значат общо 330 милиона - точно сумата, която от ПСЖ смятат за нужна за възможна продажба на Неймар.

Бразилецът продължава да бъде огромната цел пред президента на Реал Флорентино Перес, който е упрекван, че в последните години не съумява да притегля звезди в Мадрид. Еден Азар и Лука Йович са огромните цели за Зинезин Зидан, само че сигурно французинът няма да откаже и да разполага с Неймар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР