Антидържавни конспирации – така зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел

...
Антидържавни конспирации – така зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел
Коментари Харесай

Джамбазки: Провокатори в Шарково не различаваха коза от котка

Антидържавни конспирации – по този начин зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки разяснява случаите, при които поради рецесията с чумата по дребните преживни животни в Странджанско потеглиха клюки, че има преднамерено заразяване, с цел да се избиват животни и да се обезлюдява територия за населване на мигранти.

Посетих Шарково и се убедих с очите си, че хора, които очевидно нямат потребност от психиатрична помощ, настояват, че всеки ден каца аероплан с по 300 души-мигранти в Безмер , сподели още Джамбазки. На въпрос обаче дали политиците не са отговорни за това съмнение, евродепутатът се съгласи и даже съобщи, че " и ние бяхме част от това ", визирайки неналичието на доверие в обществото към страната особено по въпроса със болестта в Странджанско . Пред Нова телевизия Джамбазки обаче насочи вниманието, че в Шарково пристигнали хора, които не разграничават коза от котка – провокатори. Те били пристигнали с " извънредно " по-скъпи коли от тези на локалните, в това число с " непозната регистрация ".

Виждал съм доста хора, които популяризират подправени вести – вижте в обществените мрежи. Според мен по силата на закона може да бъде написан сигнален протокол, посочи Джамбазки какво може да се направи.

Политическата картина

Виждам необясними дейности в Народното събрание – одобряват се промени, които наподобяват в интерес на избрани кръгове, съобщи Джамбазки. Той обаче хвърли виновността за измененията в Закона за приватизация и следприватизационен надзор на ръководителя на правната комисия и народен представител от ГЕРБ Данаил Кирилов, тъй като той бил обединил поправката за единствено 5 години съблюдаване на задължения по приватизационни контракти на депутата от " Атака " Николай Александров и текста на Емил Димитров за ретроактивно деяние т.е. деяние със задна дата . Недопустимо е, разпоредбите би трябвало да си важат такива, каквито да били при подписване на договорката, безапелационен беше Джамбазки и прикани да бъде питан Кирилов за какво е направено това.

За край Джамбазки предизвести, че " в случай че на някой му хрумне да се явява на избори настрана ", трябвало да го изясни на хората, които поддържат патриотите и желаят да бъдат показани в Народното събрание. Това са детски неща – дали някой се е разсърдил, посочи той.

Джамбазки блесна и с друго умозаключение – Вътрешна македонска революционна организация желало да се затворят бежанските центрове, с цел да не се изкушавал някой да пристигна в България . Ако обаче имало миграционен напън, идващите трябвало да бъдат спирани още на граничната вадичка, приключи той в отговор на въпрос какво ще се случи, в случай че има нова бежанска вълна и дойдат хора в България.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР