АНТИЧНА ОЛИМПИЯ, Гърция (AP) — Никой не знае как е

...
АНТИЧНА ОЛИМПИЯ, Гърция (AP) — Никой не знае как е
Коментари Харесай

В родното място на Олимпиадата, изпълнителите на церемонията по запалване на огън усещат привличането на древното минало

АНТИЧНА ОЛИМПИЯ, Гърция (AP) — Никой не знае по какъв начин е звучала музиката в антична Гърция или по какъв начин са се движели танцьорите в миналото.

На всеки две години нова интерпретация на античното зрелище получава международна аудитория. Действието се организира в южна Гърция на място, което мнозина към момента считат за свещено: родното място на Олимпийските игри.

Четиридесет и осем реализатори, определени частично поради приликата им с младежи в древността, както се вижда в скулптури и други оживели artwork, ще взе участие във вторник в церемонията по запалването на огъня за Олимпийските игри в Париж.

Подробностите за 30-минутното зрелище се прецизират — и се пазят в загадка — до обществена подготовка в понеделник.

Асошиейтед прес получи необичаен достъп до подготовки, които се организираха през уикендите, най-вече на закрита олимпийска писта за колоездене в Атина.

Докато ездачите се суетят към тях по наклонения овал за колоездене, напълно доброволци олимпийски реализатори сграбчват пози от дре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР