Анти-израелските протести, които избухнаха в колежите в цялата страна през

...
Анти-израелските протести, които избухнаха в колежите в цялата страна през
Коментари Харесай

`Спрете да се поддавате на събудените тълпи`: GOP засилва атаките срещу уязвими демократи на фона на антиизраелските размирици

Анти-израелските митинги, които избухнаха в колежите в цялата страна през последните седмици поради войната на Израел с Хамас в Газа подхранват нови политически офанзиви от страна на републиканците против уязвими демократи, участващи в тазгодишните избори за Сената.

" Смърт за Америка. Заплашващи евреи. Нападащи полицията. Антисемитски тълпи са завладяване на нашите университети. Студенти, радикализирани от крайната левица, настоящи като терористи ", споделя разказвачът в нова поредност от реклами на Националния републикански сенаторски комитет (NRSC), предизборното звено на Републиканската партия в Сената.

Спотовете са ориентирани към четирима демократи – сенаторите Тами Болдуин от Уисконсин, Шерод Браун от Охайо, Боб Кейси от Пенсилвания и Джон Тестър от Монтана – както и конгресменът Елиса Слоткин, евентуалният претендент на Демократическата партия в Сената в Мичиган. И петимата са мощно атакувани от NRSC, защото Републиканската партия се стреми да си върне болшинството в Сената на изборите през ноември.

Разказвачът твърди, че президентът Байдън и депутатите от Демократическата партия „ желаят да изплатите техните студентски заеми, като употребявате налога си $ за финансиране на този безпорядък. "

Сенаторите демократи Джон Тестър, D-Mont., Боб Кейси, D-Pa., и Sherrod Brown, D-Ohio, са някои от демократите в Сената, които са ориентирани от NRSC.(Getty Images)

Рекламите приключват с разказвача, призоваващ феновете да кажат на демократите „ да спрат да се поддават на събудените тълпи и да слагат Америка преди всичко. “

NRSC харчи оскъдни петцифрени числа, с цел да ръководят спотовете, само че в близко бъдеще се чака по-голям рекламен блиц с сходна тематика.

„ Това е най-токсичният проблем за демократите, откогато се пробваха да лишат средства от полицията “, оповестява NRSC съобщи режисьорът Майк Бърг.

" Можете да се обзаложите, че ще бъде в телевизионни реклами, в случай че демократите в университетските кампуси продължат с тези антисемитски протести. "

Протестите, някои от които се трансфораха в принуждение тази седмица, сграбчиха доста внимание в кабелните новинарски мрежи и онлайн. И наподобява дават на републиканците доста амуниции, които да употребяват в тазгодишните конфликти с урните.

Анти-израелски стачкуващ държи знаме на покрива на Хамилтън Хол в Колумбийския университет в Ню Йорк, 30 април, 2024. (Yuki Iwamura/Bloomberg посредством Getty Images)

Това не е единствено NRSC.

На бойното поле високопоставеното съревнование за Сената в Пенсилвания, което може да реши болшинството на камарата, хипотетичен претендент от Републиканската партия В петък Дейв Маккормик атакува Кейси в имейл, озаглавен „ Тъй като антисемитизмът се разгръща в кампуси в цялата страна, Боб Кейси не съумява да отстоява това, което е вярно. “

Кейси, който по-рано този месец се сплоти със сенатора от Републиканската партия Тим Скот, с цел да показа версията на Сената на Закона за информираност по отношение на антисемитизма, акцентира, че „ в кампусите те би трябвало да ползват закона. “

Като републиканската партия работи, с цел да задържи нежното си болшинство, Националният републикански комитет на Конгреса предходната седмица започва сходен клип против 37 демократи от променливи региони, към който се насочва.

„ Кажете на демократите в Камарата на представителите, че е време да се застъпим за Израел. Време е да отстояваме това, което е вярно “, приканва разказвачът в рекламата.

Стотици студенти стачкуват пред Палестинския лагер за взаимност в кампуса на UCLA в Лос Анджелис, сряда, 1 май 2024 година (Keith Birmingham/MediaNews Group/Pasadena Star-News посредством Getty Images)

Покупката на реклами от NRSC също е скромна, само че може да е предястие за още.

Републиканците са най-вече обединени в реакцията на митингите, определяйки ги като антисемитски и антиамерикански, до момента в който демократите се борят да намерят поредно обръщение, когато става въпрос за демонстрациите.

Брайън Уолш, деец републикански съветник, служил години наред като основен информационен пълководец както за републиканците в Камарата, по този начин и в Сената, твърди, че митингите са „ проблематични за демократите на няколко фронта. “

„ Първо, те се нуждаят от вота на младите, с цел да излязат за тях през ноември, и това е ясно е, че те са доста недоволни от президента Байдън, което ще има негативен резултат на намаление на гласуването. Второ, това стимулира консерваторите, тъй като им припомня за пробудената идеология, която се трансформира в признак на тази администрация ", сподели Уолш. „ И идва по същото време, когато президентът споделя на американците от работническата класа, че би трябвало да заплащат за студентските заеми на същите тези студенти.

„ Трябва да очаквате републиканските претенденти в цялата страна да задават доста елементарен въпрос на своите съперници от Демократическата партия: Застават ли с протестиращите, които са застанали на страната на Хамас, или застават за закона и реда и в поддръжка на един от най-близките съдружници на Америка, Израел? Това е проблем за доста демократи, тъй като те са хванати сред демократичната си база и множеството американци, които са отвратени от сцените в Колумбия, UCLA и другаде. "

Конната полиция работи за задържането на стачкуващи, протестиращи против войната в Газа в Тексаския университет в Остин на 24 април 2024 година в Остин, Тексас. (Brandon Bell/Getty Images)

Демократите наподобяват разграничени.

Някои в сложни надпревари приканват за потушаване на митингите в кампуса.

„ Ние всички приказваме изрично, че антисемитизмът, омразата и насилието са неприемливи “, сподели Браун от Охайо.

Но доста прогресивни хора, които не са изправени пред сложни борби за преизбиране, са мощно защитавайки правата на протестиращите да показват и да се опълчват на апелите за федерална интервенция.

„ Възмутително и позорно е да се употребява обвиняването в антисемитизъм, с цел да се отклони вниманието от аморалните и противозаконни военни политики, екстремистки и расистки на Нетаняху държавното управление преследва ", твърди прогресивният сенатор Бърни Сандърс от Върмонт, като уточни дългогодишния израелски водач.

Ветеранът от демократите Мария Кардона сподели пред Fox News: " Демократите би трябвало да продължат да акцентират две основополагащи неща първото е, че ние сме нация със закони и едно от тези сериозни закони и права е, че разрешаваме и хората имат право да стачкуват спокойно. 

„ Президентът Байдън и демократите би трябвало продължете да слушате палестинците и тези, които приказват за почтените животи, които са изгубени в Газа и за нуждата от продължение и разширение на филантропичната помощ, и това е нещо, което президентът Байдън и демократите слушат и работят доста интензивно, с цел да реализиран преустановяване -пожар.

Полицаи от NYPD патрулират, до момента в който анти-израелски протестиращи показват пред кампуса на Колумбийския университет в Ню Йорк, 18 април 2024 година (Питър Гербер за Fox News Digital)

„ Другата страна е постоянно изрично да отхвърля и осъжда речта на омразата, насилствената изразителност, антисемитизма и че тормозът на еврейски студенти няма и не би трябвало да бъде толериран “, акцентира Кардона. „ И тези две неща са голям контрастност с Доналд Тръмп, който сподели, че ще се оправи сурово с протестиращите, даже с тези, които го вършат спокойно, искайки да повика Националната армия и да почисти всички. (Той) сподели преди да Това не е методът, по който вършим нещата в тази страна "

Въпреки че републиканските претенденти и предизборните комитети евентуално ще продължат да оказват напън, до момента в който митингите не престават, под въпрос е какъв брой ефикасни ще бъдат напъните им. бъдете с гласоподавателите.

Проучване на ABC News/Ipsos, оповестено тази седмица, демонстрира, че малко респонденти са споделили, че демонстрациите в Съединени американски щати и боевете в Газа са били сериозни за гласуването им на изборите през есента.

.

Пол Щайнхаузер е политически кореспондент, основан в Ню Хемпшир.
Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР