Антъни Иванов остана на 13 стотни от полуфиналите на 200

...
Антъни Иванов остана на 13 стотни от полуфиналите на 200
Коментари Харесай

Антъни Иванов се размина за 13 стотни с полуфинал на световното -

Антъни Иванов остана на 13 стотни от полуфиналите на 200 метра бътерфлай на Световното състезание по плуване в Будапеща. Българинът приключи 18-и с 1:57.00 минута и не съумя да откри място измежду най-хубавите 16, които ще започват следобяд. Представителят на Тайван Куан Хун Ван затвори полуфиналите с 16-о време от 1:56.87.

Иванов започва по-бавно и бе осми след първото превръщане, като последователно опита да вдигне темпото, само че малко не му доближи да влезе измежду полуфиналистите. Той призна още преди шампионата, че не е квалифициран на 100 % за шампионата в Будапеща и фокусът му тази година е върху Европейското състезание в Рим.

Времето на Антъни Иванов е най-хубавото му за годината в коронната му дисциплинираност, само че не съумя да се приближи до националния си връх от 1:54.50, както и да повтори фурора на същия басейн „ Дуна Арена “ преди пет години, когато плува край на Световно състезание на 200 метра бътерфлай.

Българинът плува в прилежащ кулоар със международния рекордьор в дисциплината Крищоф Милак от Унгария, който бе най-бърз в сериите с резултат от 1:54.10 минута.

Жанет Ангелова приключи на 29-о място в сериите на 200 метра свободен жанр за дами с време 2:05.88 минути.

Третият български представител в днешния ден Любомир Епитропов бе дисквалифициран в сериите на 50 метра бруст.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР