Антъни Иванов не успя да влезе във финал на коронната

...
Антъни Иванов не успя да влезе във финал на коронната
Коментари Харесай

Антъни Иванов и Петър Мицин не достигнаха финал на 200 метра бътерфлай на европейското -

Антъни Иванов не съумя да влезе във край на коронната си дисциплинираност 200 метра бътерфлай на Европейското състезание по плуване в Рим. Другият български представител в полуфиналите Петър Мицин също отпадна.

Двамата българи плуваха в първа полуфиналната серия, като Антъни Иванов смъкна една секунда от утринното си време в сериите финиширайки за 1:57.90 минута, само че то не бе задоволително.

" Не съм упражнявал задоволително след Олимпиадата. Дадох си отмора и това оказа въздействие. С три месеца тренировки - толкоз. След Олимпиада постоянно има тежка година. Взимам поучения и стартирам работа. Хората чакат достижения от мен и в един миг се натрупва напрежение.

Трябва да се тренира, няма различен метод. Доволен съм като цяло от българското показване на Европейското - направихме полуфинали, край, тимът се показа добре ", сподели Антъни Иванов.

Дебютантът на огромен конгрес Петър Мицин, който след четири дни навършва 17 години, смъкна една стотна от утринното си плуване и с 1:59.39 приключи 15-и.

" Представянето ми е положително, не чаках полуфинал в тази нова за мен дисциплинираност и съм удовлетворен. Имах и малко шанс. В полуфинала пробвах да натисна на третото 50 и ми беше мъчно в последната дължина. Поставям си високи цели и работя, с цел да ги реализирам ", сподели Мицин.

Най-бърз в сериите на 200 бътерфлай бе Крищоф Милак с 1:53.97.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР