Антъни Едуардс вкара 34 точки, а Никейл Алекзандър-Уокър отбеляза шест

...
Антъни Едуардс вкара 34 точки, а Никейл Алекзандър-Уокър отбеляза шест
Коментари Харесай

Минесота Тимбъруулвс запази шансове с победа в четвъртия мач срещу Нъгетс

Антъни Едуардс вкара 34 точки, а Никейл Алекзандър-Уокър означи шест точки в продължението, с което помогнаха на Минесота Тимберуулвс да победи Денвър Нъгетс със 114:108 и да избегне към този момент елиминацията в първия кръг на плейофите в НБА.

Първите сложени Нъгетс водят в серията с 3-1 триумфа и могат да си обезпечат билет за идната фаза още във вторник вечер вкъщи в Денвър.

Майк Конли добави 19 точки, до момента в който Карл-Антъни Таунс приключи със 17 точки и 11 битки за Минесота.

Никола Йович изравни персоналния си връх в плейофен мач с 43 точки за Денвър, като към тях добави 11 извоювани битки и 6 асистенции. Неговите старания обаче не бяха задоволителни за триумф на Нъгетс, които означиха последните 12 точки в постоянното време и вкараха мача в продължение.

Джамал Мъри приключи с 19 точки, а Арън Гордън с 14 за Денвър, който беше в отлична позиция да завоюва серията и да си обезпечи отмора преди втория кръг на плейофите.

Едуард възкреси Минесота в третата част, когато тимът му направи серия от 23:9 точки. Едуардс вкара 16 от своите точки точно в тази четвъртина и Тимбъруулвс в последна сметка водеха с 12 в средата на последната част.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР