Антъни Джошуа вече е двукратен световен шампион по бокс в

...
Антъни Джошуа вече е двукратен световен шампион по бокс в
Коментари Харесай

Джошуа и Руис искат трети мач

Антъни Джошуа към този момент е повторен международен първенец по бокс в тежка категория, откакто победи по точки Анди Руис в 12-рундов мач-реванш в Саудитска Арабия. Шест месеца след изненадващото проваляне от мексиканеца, британецът изнесе един урок по тактичност и още веднъж се качи на трона.
Джошуа отмъсти на Руис и си върна трона (ГАЛЕРИЯ) Британският боксьор още веднъж е владетел на тежката категория
След края на мача и двамата боксьори обявиха, че желаят да има трети мач.

Снимка: Reuters

" Всичко опира до подготовка. Ако един ден издам книга, ще приказвам за моята кариера. Важен е опитът. Животът е като скоростно влакче. Какво искаш да правиш? Да се предадеш? Да се откажеш? Искам да благодаря на Господ. ", сподели Джошуа.

Снимка: Reuters

" Свикнал съм да нокаутирам хората, само че в предходния мач аз пострадах. Затова отдадох заслуженото на Руис и споделих, че ще се поправя идващия път. Изключително доста почитам Анди. Целият ни спорт се отнася до това да нанасяш и получаваш удари. Аз не си трансформирах характера. Както споделя нашата сентенция: " Остани гладен, бъди непретенциозен ". Аз към гладен и непретенциозен. Много съм прочувствен след успеха. Тя е за публиката, за целия английски бокс. Победата е тяхна и дружно написахме историята. Искам още веднъж да се изправя против Анди Руис на кръга, защото е доста надарен ", добави международният първенец.

Снимка: Reuters

Анди Руис призна, че не е бил добре квалифициран за мача, само че към този момент мисли за трети конфликт с Антъни Джошуа.
Кобрата поздрави Джошуа и се закани да го победи Българинът чака с неспокойствие мача за международната купа
" Искам трети мач против Антъни Джошуа! Няма да се оправдавам, тъй като Ей Джей беше по-добрият, това беше неговата вечер. Разиграваше ме чудесно, движеше се, аз го гоних. За третия мач ще бъда в най-хубавата си форма, ще бъда по-отдаден, ще упражнявам повече с екипа си. За този мач упражнявах самичък. Благодаря на всички, които ме подкрепяха тук довечера ", сподели Руис.

С успеха си Антъни Джошуа завоюва към 50 млн. $, а Руис " скромните " 12 млн. $.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР