Антъни Джошуа прие предизвикателството от Тайсън Фюри за бой между

...
Антъни Джошуа прие предизвикателството от Тайсън Фюри за бой между
Коментари Харесай

Джошуа прие предизвикателството от Тайсън Фюри за бой между двамата

Антъни Джошуа одобри предизвикването от Тайсън Фюри за пердах сред двамата през декември. По-рано първенецът в тежка категория на WBC разгласява послание към AJ, с което го кани да се срещнат на кръга през декември.

" Антъни Джошуа, знам, че ти загуби от Александър Усик и сега си без шампионски пояс, по тази причина желая да ти дам опция - да се биеш с мен за шампионския пояс на Световния боксов съвет в тежка категория. Ако си заинтересован, ще се бием в Битката за Британия. Защо да не дадем на почитателите това, което желаят? Усик увърта сега. Ако не си, ще избера различен конкурент ", сподели Фюри.

Джошуа също излезе в обществените медии и отговори, че е подготвен за сходен конфликт.

„ Да, умерено. Не се занимавам с онлайн полемики. За сходно нещо пиши на @258mgt. Ще бъда подготвен през декември “, написа Джошуа в Туитър.

AJ загуби от Усик на 20 август в мач, който се игра в Саудитска Арабия. Мачът беше за четири шампионски пояса, които Джошуа държеше до септември предходната година, когато отстъпи на Усик в Лондон, плюс овакантената от Фюри купа на Ring Magazine.

Победата на украинеца отвори полемика, че той би трябвало да се бие с Фюри за безспорната международна купа. По всичко наподобява обаче, че този пердах няма да стане преди 2023 година

В началото на 2021 година в медийното пространство се говореше настойчиво за мач сред Фюри и Джошуа, само че тогава дуелът пропадна, защото американецът Дионтей Уайлдър завоюва арбитраж и задължи Фюри да се бие с него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР