Антъни Джошуа обмисля смяна на треньора си преди реванша за

...
Антъни Джошуа обмисля смяна на треньора си преди реванша за
Коментари Харесай

Джошуа си търси нов треньор в САЩ за реванша с Усик

Антъни Джошуа обмисля промяна на треньора си преди реванша за международните трофеи в тежка категория против Александър Усик. Британецът на IBF, WBA и WBO, а след мача имаше апели да се раздели с дългогодишния си треньор Роб Маккракън, с който работи още от годините в аматьорския бокс.

Джошуа се срещна към този момент с четирима треньори в Съединени американски щати - Върджил Хънтър, Еди Рейносо, Рони Шийлдс и Робърт Гарсия. Той посети залите им и е провел тренировки с тях, с цел да види с кого си пасва. Шийлдс съобщи, че някогашният първенец му е споделил, че желае смяна.

" Той усеща, че проектът му за мача с Усик не бил верен и желае смяна. Свързаха се с мен и ме питаха дали имам полза да работя с Ей Джей, той искаше да пристигна в Тексас, да види дали нещата сред нас ще тръгнат. Казах, че няма проблем, дано забележим дали ще има връзка сред нас ", съобщи Шийлдс.

През годините той е работил с Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд, а сега е треньор на няколко международни първенци в по-леките категории, отпред с носителя на купата на WBC в междинна категория Джермал Чарло. В обществените мрежи Чарло разгласява видео от една от тренировките с Джошуа.

Anthony Joshua working with Ronnie Shields and Jermall Charlo as he looks for a potential new trainer

[
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР