Антъни Джошуа изуми всички с избора си на торта за

...
Антъни Джошуа изуми всички с избора си на торта за
Коментари Харесай

Джошуа погълна калорична "бомба" за рождения си ден

Антъни Джошуа изуми всички с избора си на торта за рождения си ден. Британецът, който навърши 29 години, си разреши да похапне от торта, която съдържа умопомрачителните 7500 калории. Сладкото прелъщение, формирано от блатове за торта, течен шоколад, шоколадови бонбони, шоколадови бисквити и шоколадово десертче, би предиздвикало всеки един да се поти във фитнеса седмици наред. За Джошуа изгарянето на сходно количество калории се случва за един ден.
Снимка: Instagram
Боксьорът сияеше от благополучие, когато трябваше да духа свещичките върху тортата, а по-късно подслади живота си във връзка празника. Все още не е ясно какъв брой части от калоричната " бомба " е изял Джошуа, само че е ясно, че едно от тях съдържа към 1000 калории.

Британецът се отклонява от хранителния си режим не за пръв път в кариерата си. Миналата година преди конфликта с Джоузеф Паркър, медиите на Острова разкриха, че боксовата звезда не се лимитира със строга диета и беше щракнат да похапва пица, пилешки крилца и китайско.

Непобеденият в професионалния бокс Антъни Джошуа е прочут освен с тежките си удари на кръга, само че и с завършените мускули и плочки, които респектират съперниците му.

След успеха му против Александър Поветкин към момента не е ясно кой ще бъде идващият му противник. Във Англия чакат с неспокойствие мач с Дионтей Уайлдър, само че в медийното пространство се завъртя и вид с нов дуел с Дилиън Уайт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР