Антъни Джошуа изне­надващо предложи на Тайсън Фюри да трени­рат заедно.

...
Антъни Джошуа изне­надващо предложи на Тайсън Фюри да трени­рат заедно.
Коментари Харесай

Джошуа се готви за бой с Кобрата, но преди това мисли как да помогне на Фюри

Антъни Джошуа изне­надващо предложи на Тайсън Фюри да трени­рат дружно. Фюри има ре­ванш с Дионтей Уайлдър, който държи единствения шампионски пояс отвън тези на Джошуа в свръхтежка категория.

Антъни пък има да пази тит­лата си на Международ­ната боксова федерация против Кубрат Пулев. Ма­чът съвсем е контрактуван, като ще бъде през март в Лондон.

„ Готов съм да оказа помощ на Тайсън да стане шам­пион. Защото считам, че ще е доста по-добре да създадем обединителния мач с него. И то във Велико­британия. Това ще бъде върхът и за двамата ", изясни решението си Джошуа, представен от " 24 часа ".

До месец би трябвало да ста­не ясно кой промоутър ще завоюва наддаването за мача на Кобрата с Джошуа. Битката ще е сред Еди Хърн и Боб Аръм. Аръм се закани, че българинът ще приключи карие­рата  на  англичанина, откакто го нокаутира.

Плановете на Джошуа най-малко за момента е да ми­не през двете си задъл­жителни отбрани на тит­лите - против Кубрат Пу­лев и Олександър Усик, след което да търси обе­динение на купите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР