Ансамбълът на Германия с главен треньор Нешка Робева ще трябва

...
Ансамбълът на Германия с главен треньор Нешка Робева ще трябва
Коментари Харесай

Без ансамбъла на Германия на Европейското в Испания

Ансамбълът на Германия с основен треньор Нешка Робева ще би трябвало да пропусне идното Европейско състезание в Гуадалахара (Испания) поради травма на една от гимнастичките, се споделя в формалното известие на уеб страницата на немската федерация.

Въпреки контузията на състезателката Стине Ехлерт още през април и неочакваното отдръпване на Карин Смирнов и капитана Натали Херман, тимът се показа доста добре на „ чалъндж “ купата в Портимао и записа резултати от 16.800 за 5 обръча (5-то място) и 16.900 за 3 топки и 2 въжета (6-то място) във финалите.

С фрактурата на Анни Кю обаче присъединяване им на шампионата на Европа се оказва невероятно, защото грацията ще би трябвало да почива към 6 седмици. Въпреки това, за отричане от Световното в София не може да става и дума, твърди водачът на тима Изабел Саваде и девойките ще стартират усилена подготовка да зарадват българската аудитория незабавно щом могат.

Така Германия ще бъде показана само от девойките Емили Ербес и Маргарита Колосов в отборната конкуренция. А Нешка Робева въпреки всичко ще пътува за Испания, с цел да изведе състезателката си Рейчъл Стоянов, която ще пази цветовете на Македония. beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР