Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели награда за отбор

...
Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели награда за отбор
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Изместихме подготовката за Олимпиадата с месец

Ансамбълът на България по художествена гимнастика завоюва премия за тим на месец август. Гимнастичките получиха премията си в „ Пресклуб България “, а старши треньорът Весела Димитрова разкри, че подготовката на състава е изместена с месец напред за Олимпиадата.

„ Благодаря за достойнството и признанията. Благодарение на Ива Брезалиева, Боряна Калейн и Стилияна Николова, които направиха исторически триумф, завоювахме отборното първо място във Валенсия. Като отбор допринесохме. Доволни сме “, заключи Весела Димитрова – треньор на ансамбъла.

„ Започнахме с физическа подготовка. Направихме добър обемен материал на едното съчетания. Тази година започнахме по-рано подготовката за Олимпиадата. Изместихме с месец напред подготовката за Олимпийските игри. Няма по какъв начин да вършим компромис с каквото и да било. Грешките са част от спорта. На всеки популярен състезател се случват неприятни надпревари. Не мисля, че би трябвало да се отрази на девойките. В тима са към този момент 10 гимнастички. Повече взаимни отстъпки с нищо няма да се прави. Всяка може да попадне в олимпийския тим “.

Какво още сподели Весела Димитрова – в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР