Анонсирана през септември 2021, Marvel’s Spider-Man 2 на Insomniac Games

...
Анонсирана през септември 2021, Marvel’s Spider-Man 2 на Insomniac Games
Коментари Харесай

Вижте първи геймплей към Marvel’s Spider-Man 2

Анонсирана през септември 2021, Marvel’s Spider-Man 2 на Insomniac Games получи своите първи геймпплей фрагменти. Това се случи по време на отминалия през вчерашния ден PlayStation Showcase.

Играта на Insomniac и Sony, която излиза в края на тази година е създадена особено за платформата на PlayStation и ще предложи само соло режим – без кооператив.

Малко са към този момент детайлностите, които се знаят за продължението на Marvel’s Spider-Man от 2018. Знаем, че Питър Паркър се завръща, както и Майк Моралес, а дружно с тях ще забележим в играта и Венъм. Освен него, във вселената на Земя-1048 ще забележим появяването на Кравън и неговите ловци, които са тръгнали по петите на лекар Крейг Конърс. Вместо кооперативен режим ще може да превключвате свободно, когато си поискате сред Моралес и Паркър.

Insomniac дава обещание да показа нещо в действителност грандиозно в лицето на Marvel’s Spider-Man 2, като играта ще се отличава с по-мрачна история, доста нови и познати персонажи, по-голяма карта и зони, като да вземем за пример нюйоркския Куинс, един по-брутален и бърз Спайдърмен, облечен в емблематичния си черен костюм. „ В Marvel’s Spider-Man 2, ние отдаваме дължимото на черния костюм и му даваме историята, която заслужава. В тази нова игра се впускаме в персоналните връзки на Питър със симбиота и по какъв начин това се отразява на тези, които са му най-близки “, написа Арън Еспиноза в формалния блог на PlayStation.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР