Анонси за броя на 13 юни 2019Пловдивски фермер продава ябълка

...
Анонси за броя на 13 юни 2019Пловдивски фермер продава ябълка
Коментари Харесай

Четете в Марица: Отпускат 100 000 лв. за Хуманитарна...

Анонси за броя на 13 юни 2019

Пловдивски фермер продава ябълка за 95 000 евро - Уникалният плод сега зрее в овощна градина в село Трилистник. След откъсването ще бъде изрисуван от слънцето по специфична технология и ще бъде положен в кутия, вид украшение. Тя ще бъде направена от 18-каратово злато, изясни концепцията си Красимир Кумчев. Само поставката, която имитира фамозните яйца на Фаберже, тежи 1,4 кг и съгласно цената на златото сега излиза 65 000 евро. Отделно от това е направата.

Отпускат 100 000 лева за Хуманитарна гимназия - парите са за планиране на реконструкцията на постройката, в която съжителстват гимназия и главно учебно заведение

Деца от ОДК измислиха паница от царевични листа - Ученици от Пловдив създадоха план за биоразградими и безвредни чинии от царевични листа и с това сграбчиха огромната премия за най-хубава образователна компания на организацията " Джуниър Ачийвмънт ". Екип Incendio от ОДК Пловдив с началник инж. Огнян Димитров след по-малко от месец ще показва България на интернационалното съревнование на образователните компании на Джуниър Ачийвмънт Европа, което ще се организира във Франция.

Събират ромчета по полето, с цел да се яват на изпитите в 7. клас - Учители и шефове на селски учебни заведения събират по полята седмокласници, с цел да се явят учениците на националните външни оценения в понеделник и сряда идната седмица. В момента фамилиите от малцинствата дружно с децата си заработват интензивно в селското стопанство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР