Анна Прешелкова е новият член на Съвета на директорите и

...
Анна Прешелкова е новият член на Съвета на директорите и
Коментари Харесай

Овергаз Мрежи има нов изпълнителен директор

Анна Прешелкова е новият член на Съвета на шефовете и новият изпълнителен шеф на " Овергаз Мрежи " АД, считано от вписването в Търговския указател на 30 януари 2024 година. Тя поема оперативното ръководство на най-голямото газоразпределително сдружение в страната с над 90 000 битови и над 3 600 икономически клиенти.

Анна Прешелкова е потвърден специалист в региона на корпоративните финанси със 17 години опит в Групата Овергаз. От 2007 година до 2010 година е заемала длъжността старши специалист " Проектно финансиране " в " Овергаз Инк. " АД, до 2014 година е управлявала активността по създаване на нови планове в Групата Овергаз. Последните 9 години е заемала виновната позиция заместител изпълнителен шеф " Корпоративни финанси " в " Овергаз Мрежи " АД.

Анна Прешелкова има магистърска степен по финанси от Университета за национално и международно стопанство в София, а сега приготвя отбрана на докторската си дисертация в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски " на тематика " Ефективност на вложенията в газоразпределителни мрежи ". В своя богат на провокации професионален път е натрупала експертен опит в разнообразни сфери: финансово обмисляне и бюджетиране, финансово преструктуриране, дългово финансиране, търговия и транспорт на природен газ, регулация в бранш " Енергетика " и други Тя е и асоцииран член на Българската асоциация " Природен газ ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР