Анна Нетребко - една от най-популярните оперни певици в последните

...
Анна Нетребко - една от най-популярните оперни певици в последните
Коментари Харесай

Оперна прима се тръшна в болница с коронавирус

Анна Нетребко - една от най-популярните оперни певици в последните години - е приета в болница с пневмония, провокирана от новия ковид. Това заяви самата певица на страницата си в Instragram, съобщи ТАСС.

" От пет дни съм в болница с Коронавирус пневмония и положението ми се усъвършенства. Изолирах се незабавно, откакто почувствах, че се разболявам, макар че тестванията ми бяха негативни. Пристигнах в болничното заведение в точния момент и ми се оказва здравна помощ ", написа оперната прима.

Тя означи, че са открити антитела в организма на брачна половинка й - оперния артист Юсиф Ейвазов, и че при сина й Тияго към този момент всичко е наред. Преди седмица Болшой спектакъл анулира оперния театър " Дон Карлос ", в който Нетребко извършва една от водещите партии, поради заболяване на певицата Илдара Абдразакова, която заболя от COVID-19.

На идващия ден стана известно, че Нетребко е отменила своето присъединяване на сцената на Мариинския спектакъл в Санкт Петербург, което беше запланувано за 18 септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР