Анкетата е една от по-важните части на нашия мандат. Тя

...
Анкетата е една от по-важните части на нашия мандат. Тя
Коментари Харесай

С какви проблеми се сблъскват младите хора у нас?

" Анкетата е една от по-важните елементи на нашия мандат. Тя се случва всяка година когато встъпят в служба новите юношески делегати. И едно от първите неща е те да се опитат да доближат до младежите в България и да научим какви са техните потребности и проблеми, с цел да може след това цялата година, когато сме в деен мандат, да сме оптимално потребни ", изясни Коста Каракашян,младежки пратеник към Организация на обединените нации.

Програмата за български юношески делегати към Организация на обединените нации се организира близо 17 години. Тя се координира от сдружението за Организация на обединените нации в България с поддръжката на Министерството на външните работи.

" Тази година допитването се състои в 15 въпроса, които имат за цел да измерят настройките и ползите на българските младежи. Към момента нашата анкета е събрала към 1200 попълвания. Ние се стараем да достигнем до оптимален кръг хора, както в огромните обитаеми места, по този начин и в по-малките ", описа пред NOVA NEWS Александър Янев, юношески пратеник към Организация на обединените нации.

За момента целите, които акцентират младежите, са ориентирани към обучение и претовареност. Анкетата може да се попълни до 21 януари. След това стартира разбор на резултатите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР