Анита Мейзер ще бъбде в центъра на вниманието в следващия

...
Анита Мейзер ще бъбде в центъра на вниманието в следващия
Коментари Харесай

Анита Мейзер - От затвора във ВИП Брадър

Анита Мейзер ще бъбде в центъра на вниманието в идващия сезон на „ Вип Брадър “ тази есен. Бившата Мисис България е била канена в шоуто още преди 2 години, само че престоят ѝ в Сливенския затвор попречил на проектите на продуцентите, твърди "Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

Този път обаче договорът към този момент е подписан, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лв.. Анита се оказа основно настоящо лице при величествен скандал, откакто по време на любовна игра несъзнателно удуши със „ свинска опашка “ брачна половинка си – културиста Николай Димов.

Мейзер получи 4 и половина години затвор за трагичния случай, само че ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. Това непосредствено ѝ отвори път към Къщата на Големия брат. Екипът на шоуто имал гениалния проект да включи силиконката в риалити формата още през 2016-а година, като се приказва, че за задачата продуцентите даже писали специфична молба до Министерство на правораздаването.

Предложението им било за Анита да бъде издигната специфична „ брадърска “ килия, в която по едно и също време ще взе участие в тв формата, и ще изтърпява наказването си. Другият вид, който предложили от шоуто, бил Мейзер да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана непрекъснато от полиция.

Тогавашният министър на правораздаването Екатерина Захариева обаче изрично отхвърлила предложенията на продентите. В последна сметка се наложило „ ВИП Брадър “ да изчака, до момента в който Мейзер изтърпи половината от наказването си и бъде освободена за положително държание.

Обвинената в началото се дърпала, тъй като желал допустимо най-бързо да изчезне от България след освобождението си. Рекордният хонорар от 200 000 обаче я предиздвикал да промени проектите си.

Такива пари за присъединяване в предаването са взимали единствено суперзвездата на чалгата Преслава, както и сензацията от 90-те години Памела Андерсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР