ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Лука Дончич отбеляза 31 точки в

...
ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Лука Дончич отбеляза 31 точки в
Коментари Харесай

Дончич записа трипъл-дабъл от 31 точки, докато Маверикс надмина Тъндър, за да поведе с 3-2 в сериите

ОКЛАХОМА СИТИ (AP) — Лука Дончич означи 31 точки в трипъл-дабъл, а Далас Маверикс победи Оклахома Сити Thunder 104-92 в сряда вечер, с цел да поведе с 3-2 в полуфиналната серия на Западната конференция.

Дончич, водещият голмайстор на лигата в постоянния сезон, изпитваше усложнения в серията против Оклахома Сити. Играйки с изкълчено дясно коляно и инфектиран ляв гален, той означи приблизително единствено 22 точки при 39% пукотевица през първите четири игри. Той означи 12 от 22 гола от игра в мач 5 и имаше 11 асистенции и 10 битки за шестия си трипъл-дабъл в плейофите в кариерата си.

Дерик Джоунс-младши означи връх в кариерата си в плейофите с 19 точки, а Пи Джей Уошингтън-младши добави 10 точки и 10 битки за Далас, който стреля 52.6% от пода. Поставените под номер 5 Маверикс могат да продължат до финалите на Западната конференция с победа вкъщи в събота.

Шай Гилгеус-Александър вкара 30 точки за поставения на върха Тъндър, само че никой различен състезател на Оклахома Сити не означи повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР