Анита Мейзер обжалва присъдата си от 4 години и 6

...
Анита Мейзер обжалва присъдата си от 4 години и 6
Коментари Харесай

Анита Мейзер обжалва присъдата си от 4 години и половина затвор

Анита Мейзер апелира присъдата си от 4 години и 6 месеца затвор, постановена предишния месец от Варненския областен съд.

На 23 октомври тя беше наказана и да заплати обезщетение на наследниците на убития си брачен партньор Николай – сума в размер на 150 000 лв., ведно със законната рента върху нея. Мейзер обаче апелира и тази сума.

Въззивна тъжба до Апелативния съд във Варна е подадена и от майката на Николай - Петранка Димова. Тя желае Мейзер да лежи повече години в пандиза, както и да заплати оптималното обезщетение - 300 000 лв..

Варненският областен съд призна Мейзер за отговорна в това, че на 14 август предходната година е предизвикала гибел по несъобразителност на брачна половинка си, както и че на същата дата в постройката на полицията във Варна е предложила 30 000 евро рушвет на служител на реда, с цел да не извърши деяние по работа - да не я задържи по Закона за Министерство на вътрешните работи при налични данни за осъщественото закононарушение.

Тази присъда я знаех авансово и предлагам по медиите да разглася най-сетне да се направи сериозна инспекция кой с кого е контактувал. Мисля, че бащата на нацията господин Бойко Борисов може би ще обърне внимание този път да разбере в действителност по какъв начин известна персона остава още веднъж в пандиза, сподели на 23 октомври Анита Мейзер пред bTV.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР