Анилингус (също наричан и лизане на задник) е форма на

...
Анилингус (също наричан и лизане на задник) е форма на
Коментари Харесай

Само за играчи! Полезни трикове при анилингус

Анилингус (също именуван и " близане на гъз " ) е форма на полова стимулация, при която езикът се употребява за стимулиране на ануса на колегата.
Това може да включва леки ухапвания или целувки на към аналната област, както и използването на езика за масажиране или близане на ануса.
Важно е да се означи, че анилингус може да бъде рисков за преместване на заболявания и инфекции, заради което е значимо да се употребяват презервативи, дамски латексови дамки или други защитни средства, с цел да се понижи този риск. Както и да се вземат ограничения за обезпечаване на добра хигиена, преди да се прави анилингус.
Ако практикувате анилингус, е значимо да знаете, че това е интимна форма на полова интензивност, която изисква внимание и грижа за здравето на колегата.
Ето няколко потребни съвета, които могат да ви оказват помощ да практикувате анилингус по-безопасно и комфортно:
- Преди да започнете, уверете се, че сътрудникът ви се усеща комфортно и е наясно с това, което ще извършите. Обсъдете въпроса за хигиената и рисковете от преместване на заболявания и инфекции.
- Използвайте защитни средства като дамски латексови дамки или презервативи, с цел да намалите риска от преместване на заболявания и инфекции.
- Използвайте мека хартия или влажни кърпички, с цел да почистите към аналната област на колегата преди да започнете.
- Почнете постепенно и нежно, като употребявате езика си за лек масаж на ануса. Ако сътрудникът ви се усеща комфортно, можете да продължите с близане или целувки.
- Обръщайте внимание на реакциите на колегата си. Ако той или тя показва болежка или дискомфорт, спрете неотложно.
- Поддържайте добра хигиена, както по време на анилингус, по този начин и преди и след него.
- И най-важното - уверете се, че практикувате анилингус единствено със единодушието на всички наранени страни и че тази форма на полова интензивност е комфортна и приятна за всички участници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР