Ани Цолова от няколко години копае все по-голямо дъно. След

...
Ани Цолова от няколко години копае все по-голямо дъно. След
Коментари Харесай

Дъно! Антикомунистката Ани Цолова, която мрази „Москвичите”, кара 20-годишен „Форд” и се облича като баба


Ани Цолова от няколко години копае все по-голямо дъно. След като я изритаха от Нова телевизия и нито един различен ефир не пожела да я наеме, брюнетката потъна в забвение.

Въпреки неволите си през последните години, Ани към момента е уверена, че сега животът у нас е по-добър, в сравнение с по време на социализма. Неотдавна тя написа в мрежата, че ненавижда „ Москвичите ”, тъй като са отвратителни и й припомнят за времето на Тодор Живков.

Преди да се възмущава от колите, които се караха по време на соца, не е зле Цолова да се вгледа в себе си. Днес тя е била видяна да паркира своя персонален автомобил в центъра на София и той не е нещо доста по-велико от един „ Москвич ”. Оказва се, че някогашната тв водеща кара дребен „ Форд Фиеста ”, който е на към 20 години.

Очевидци разкриват, че Ани е изглеждала като някоя старица поради облеклото си. Тя е носила прав панталон, а на шията си се била обвила с шал, с цел да не й духа, както вършат възрастните дами.

Гледката не е била по никакъв начин приятна. Ако не беше известна персона, минувачите са щели да я помислят за елементарна женица, която обаче въпреки всичко е посочила някакво самочувствие.

Финансовото състояние на Ани Цолова, по всички проличава, не е цветущо. В момента тя се устоя единствено със семинари, които организира. Мъжът й Васил пък е оператор и също не печели доста.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР