Ани Килнър е предупредена да не приема обратно измамения си

...
Ани Килнър е предупредена да не приема обратно измамения си
Коментари Харесай

Ани Килнър се моли да не прощава на Кайл Уокър, тъй като Лорин Гудман казва, че той лъже за връзката им

Ани Килнър е предизвестена да не приема назад излъгания си брачен партньор в светлината на неотдавнашното му пълзящо опрощение.

33-годишният ас на Манчестър Сити Кайл разкри персоналния си живот в изявление през уикенда и наподобява се пробва да завоюва още веднъж доверието на отчуждената си брачна половинка Ани, която сега е бременна с четвъртото им дете дружно и би трябвало да роди в границите на няколко седмици.

Смята се, че Ани, която срещна Кайл в Шефийлд, когато беше единствено на 15, а той на 17, го е напуснала по време на Коледа, преди да разгласи раздялата им по-рано този месец. Бременната WAG разгласи време за връзката им, откакто откри, че Кайл е татко на второ дете от модела на Instagram Лорин Гудман.

Кайл обществено се извини на Ани в изявление в неделя, като я назова своя „ сродна душа “ и призна, че той е отговорен за случилото се. Но британският национал също сподели някои жестоки неща за Лорин, потвърждавайки, че те в никакъв случай не са били в прочувствена връзка, макар че посрещнаха две деца на света зае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР