Английското подразделение на Ford обяви, че компанията е разработила специална полицейска версия

...
Английското подразделение на Ford обяви,
че компанията е разработила специална
полицейска версия
Коментари Харесай

Електрическият Ford Mach-E вече и като полицейска кола

Английското поделение на Ford разгласи, че компанията е създала специална полицейска версия на изцяло електрическия Mach-E, а като индикатор за интереса към електрическия автомобил, от марката посочват, че седем служби са реализирали тестови стратегии или са подали поръчки за пълна оценка на плана.

От Ford споделят, че реализирането на проекта за новата специфична версия на Mach-E е резултат от множеството запитвания от страна на разнообразни полицейски служби за екологично отговорно решение.

За да показват пригодността на в "синя униформа ", от Ford са заложили на версията Mach-E Standard Range с четири задвижващи колела, само че от марката възнамеряват също така и осъществяване на полицейската версия във вариант с продължен пробег, със задно задвижване и задвижване на четирите колела.

Ford Mach-E е в съсотяние да предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди (GT), както и оптималната скорост на придвижване от 180 км/ч. В същото време, от компанията споделят, че в замисимост от стила на ръководство, електромобилът обещава свободен пробег от до 605 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР