Английският шампион Манчестър Сити продължава да преследва звездата на Борусия

...
Английският шампион Манчестър Сити продължава да преследва звездата на Борусия
Коментари Харесай

Звезда на Манчестър Сити ще се облагодетелства заради Халанд

Английският първенец Манчестър Сити продължава да преследва звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. Евентуално негово привличане на „ Етихад “ ще бъде необикновен удар за отбора, а и ще бъде от сериозна изгода за един от актуалните играчи на „ небесно-синине “ - Фил Фодън.

Английският национал към този момент е дал кардинално „ да “ на нов дълготраен контракт със Сити на стойност от 150 000 паунда на седмица още предишния октомври. Но съглашението към момента не е подписано, което значи, че предстоящото идване на Халанд през лятото, който може да взима по 500 хиляди паунда на седмица, сигурно ще наложи обзор на финансовите условия по контракта на Фоудън, написа „ Daily Star “.

И двамата играчи са на една и съща възраст. Фодън навършва 22 години през май, до момента в който Халанд няколко месеца по-късно - през юли. Докато норвежкият нападател към този момент натрупа съществено количество голове, то англичанинът завоюва доста повече купи и оценки под управлението на Хосеп Гуардиола.

Фодън се чака да попадне и в състава на Англия за Световното състезание в Катар тази година, което значи, че акциите на родения в Стокпорт плеймейкър като един от най-големите млади гении на планетата единствено ще се покачат.

Ето за какво управлението на Сити се чака да предоговори финансовите условия по новия контракт с младата си звезда, в случай че в действителност предложат на Халанд половин милион паунда на седмица, добавя изданието.

Същото може да важи и за други играчи, на които ще бъдат препоръчани нови договори. Споменават се имената на испанския полузащитник Родри и крилото Рияд Марез.

Въпреки това, подсигуряването на дълготрайното бъдеще на Фодън се смята за приоритет номер едно в клуба.

EXCLUSIVE: Phil Foden to land even bigger Man City pay rise because of Erling Haaland

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР