Английският морски курорт Борнмът съобщи за критична ситуация по плажовете

...
Английският морски курорт Борнмът съобщи за критична ситуация по плажовете
Коментари Харесай

И във Великобритания като отвързани - хукнаха към плажа

Английският морски курорт Борнмът заяви за сериозна обстановка по плажовете на града през вчерашния ден (25 юни), откакто десетки хиляди хора се стекоха на плажа в най-горещия ден от годината до момента, макар опасността от ковид.
Температурите се покачиха до рекордните 33,3 градуса по Целзий.
Местните управляващи обаче обявиха, че са били " ужасени " от обстановката по плажовете, защото слънчевото време притегли приток от хиляди искащи да се разхладят на морския бряг.
Пристигането им докара до тапи по пътищата, нелегално паркиране, купчини от отпадък, както и антисоциално държание, в това число разгулен сбивания, обявиха локалните управляващи.
Посещението на плажовете е позволено след облекчение на ограниченията за битка с ковид в цялата страна, само че хората към момента са призовани да заобикалят скупчвания на огромни тълпи, а кръчмите и заведенията за хранене отварят чак на 4 юли.
Кметът на Борнмът съобщи, че южното британско крайбрежие не е готово да одобри толкоз доста гости и прикани хората да съблюдават обществена отдалеченост. " Безотговорното държание и дейности на толкоз доста хора е напряко шокиращо и нашите услуги доближават абсолютния най-много, тъй като се опитваме опазим здравето на всички ", сподели градоначалникът.
В Борнмът помощник-главният служител на реда Сам де Рея от полицията в Дорсет съобщи, че силите му " разчитат на хората, които би трябвало да носят персонална отговорност ". " Ясно е, че към момента сме в рецесия на публичното опазване на здравето и подобен забележителен брой хора, които се насочват към една област, в допълнение натоварват ресурсите на незабавните и здравните служби ", сподели той.
Англия беше мощно наранена от световната коронавирусна зараза, регистрирайки най-високата смъртност в Европа досега - над 43 200 доказани летални случая.
Още: " Нов антирекорд с ковид у нас, имаме три следващи дни с над 100 случая "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР