Английският халф Джордан Хендерсън пристигна в Амстердам, за да финализира

...
Английският халф Джордан Хендерсън пристигна в Амстердам, за да финализира
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън е в Амстердам за подпис с Аяксс

Английският халф Джордан Хендерсън дойде в Амстердам, с цел да завърши прехвърлянето си от саудитския Ал-Етифак в Аякс, заяви ДПА.

33-годишният някогашен капитан на Ливърпул беше сниман по какъв начин идва на летището в Амстердам и бе откаран от генералния управител на Аякс Херман Пинкстър.

Очаква се, че Хендерсън да премине медицински прегледи и да подпише контракт с нидерландския гранд за две години и половина, като той ще получава доста по-ниска заплата от 350 000 паунда, които взима всяка седмица в Саудитска Арабия. Той надали ще попадне в състава за мача с Валвайк в неделя като футболист отвън Европейския съюз, защото работната му виза ще би трябвало да се извади за две седмици.

Jordan Henderson has arrived in Amsterdam ✈️
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Хендерсън подписа контракт с Ал-Етифак през предишното лято. Това провокира разногласия, защото британският национал е огромен бранител на хората с друга полова ориентировка и бе заставен да се извини, в случай че думите му са обидили някого в страна, където хомосексуализмът е отвън закона.

Аякс е на пето място в класирането на Ередивизи, като съумя да преодолее извънредно слабия си старта на сезона, което докара до уволнението на някогашния треньор Марис Стайн. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР