Английският гранд определено не се радва на най-добрия си сезон.

...
Английският гранд определено не се радва на най-добрия си сезон.
Коментари Харесай

Въпреки всичко: Рангник впечатлен от 1 играч - посочи, че той е бъдещият капитан

Английският гранд несъмнено не се радва на най-хубавия си сезон. Дори в противен случай - " алените дяволи " разочароват съвсем с всеки дуел своите последователи, които чакат доста повече от любимците си, още повече поради обстоятелството, че безспорно в този състав има доста качества.
Дълго се смяташе, че казусът е в мениджъра Оле Гунар Солскяер, само че и неговият заместител Ралф Рангник се сблъсква със сходни проблеми в съблекалнята. Едва ли и немският експерт е изключително удовлетворен от това, което вижда.
Въпреки това той отличи един футболист след минималния триумф с 1:0 над Астън Вила в третия кръг за ФА Къп. Става въпрос за полузащитника Скот Мактоминей, който осъществя единственото попадение в срещата след центриране на Фред и игра с глава.
" Той е момче от академията, силата му е невероятна. Освен това стартира да вкарва попадения и свети с лидерски умения. Не бих се изненадал, в случай че до няколко години той е капитанът на този тим " - показа Рангник.
Друго момче от академията на " алените дяволи " и любим на последователите пък надалеч не впечатлява с изявите си в последно време. Как ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР