Английският гранд може да се принуди да убеждава талантливия Букайо

...
Английският гранд може да се принуди да убеждава талантливия Букайо
Коментари Харесай

Арсенал изпуска най-обещаващия си играч при едно конкретно условие

Английският гранд може да се принуди да убеждава надарения Букайо Сака, че мястото му е на " Емиратс ", в случай че футболистите на Микел Артета не съумеят да се класират за през идващия сезон.
Дълго време " топчиите " бяха на четвърто място във , само че напоследък изгубиха положителната си форма и към този момент са шести, въпреки че имат надлежно два и три мача по-малко от петия Манчестър Юнайтед и от четвъртия Уест Хям.
Според " Daily Mail Арсенал е твърдо решен да подпише нов контракт със Сака, макар че актуалното съглашение на 20-годишното дясно крило с клуба изтича през лятото на 2024 година.
Твърди се, че управлението на " артилеристите " ще предложи доста по-голяма заплата на младока, само че той е сигурен, че в случай че тимът не се класира за най-комерсиалния клубен футболен шампионат в Европа, бъдещето му е надалеч от Лондон!
Борбата за Топ 4 на Острова ще бъде до самия завършек на акцията, само че в случай че Манчестър Юнайтед продължава да играе по този метод, Арсенал ще има един проблем по-малко - прочетете по какъв начин .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР