Английският чу добри новини, свързани със състава си, след като

...
Английският чу добри новини, свързани със състава си, след като
Коментари Харесай

Добри новини за Тухел, завръща се много скоро за Челси

Английският чу положителни вести, свързани със състава си, откакто стана ясно, че напредъкът от травмата на Рийс Джеймс в адукторите е доста напреднал.
Десният краен защитник се контузи в последния мач на тима за 2021-а година против Брайтън и тогава никой не се наемаше да даде прогнози какъв брой време ще отсъства британския бранител.
Очакванията бяха Джеймс да бъде отвън строя най-малко два месеца, само че той може да направи изненадващо бързо завръщане в редицата на „ сините “ и да стартира тренировки с главната група до една седмица.
Според The Athletic 22-годишният Джеймс се чака даже да вземе присъединяване в мачовете на Челси от Световното клубно състезание. Челси ще играе полуфинал двубой на 9-и февруари, само че това може би ще бъде прекомерно ранен мач за него, като той може да се появи във финала.
Последният мач от шампионата е три дни след първия ангажимент на „ сините “ и теоретично се чака Джеймс пъкъл бъде на скамейката до Томас Тухел и да получи минути, в случай че Челси стигне до мача за трофея.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР