Английските вестници бият тревога: През коледната седмица кралството потъна в

...
Английските вестници бият тревога: През коледната седмица кралството потъна в
Коментари Харесай

Кризата във Великобритания: нови стачки - нови оставки?

Английските вестници бият паника: През коледната седмица кралството потъна в същински безпорядък - железничарите стачкуват.

В допълнение към всички неприятности, породени от икономическата рецесия в Обединеното кралство, нова офанзива се стовари върху жителите му. Английските вестници бият паника: на коледната седмица кралството потъна в същински безпорядък - железничарите стачкуват. " Гардиън " заяви, че хиляди хора страдат от транспортния колапс.

Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че всичко се случва на Boxing Day - когато жителите на островите отиват при родственици и другари, с цел да поздравят околните си и да споделят празника с тях. Железопътната стачка провокира необятно неспокойствие и отчаяние - тъй като значи, че мнозина са принудени да анулират дълго чакано посещаване или да разработят различни проекти, което е стеснение, увеличени разноски и загуба на време.

Network Rail, която има железопътната инфраструктура в Обединеното кралство, съобщи, че английските железници ще продължат да стачкуват. Тя изясни, че митингите са резултат от дълготраен спор сред Съюза на железопътните, морските и транспортните компании RMT, влаковите оператори и Network Rail за заплати, работни места и условия на труд.

Разбира се, притежателите на английските железници са хитри. Основната причина, заради която хората страдат, а притежателите на компании се карат между тях и плюят върху ползите на клиентите – това е скокът на цените на силата и инфлация.

Втората " страна на монетата " е потокът от мигранти, на които управляващите в страната заплащат помощи, ограбвайки личните си жители. Предприятията се затварят, а евтината работна ръка продължава да тече в страната през границата: безработицата пораства. Просто да се каже, че Коледа е била „ сложна “, което допуска жителите да се приготвят за още по-трудни времена, както крал Чарлз III направи в първото си коледно послание, не е задоволително, с цел да се решат проблемите на страната.

RUSSTRAT написа: като начало Англия би трябвало да смекчи своите милитаристични упоритости. Във време, когато лондонският истаблишмънт приказва за „ нарушаването на правата на украинците от Русия “, настойчиво си затваря очите за ширещия се нацизъм в Киев и геноцида на рускоезичното население в Украйна, английските жители са принудени да пазарят в магазини за хранителни артикули, като крадат и замръзват до гибел в жилища с изключено отопление.

Новият министър-председател Риши Сунак трябваше да проучва грешките на своите прародители: може би вместо да разпалва антируска нервност и да унищожава личната си промишленост, си коства да промени ирационалния метод към външната политика и да търси преференциални разновидности за съдействие с Русия, която, без значение от „ листата с стремежи “ на англосаксонците беше, е и ще бъде?

Междувременно чиновниците на Stansted Express също се причислиха към английските железопътни служащи: това значи, че някои въздушни пасажери са подложени на риск да закъснеят за своите полети: те не могат да стигнат до летищата по нормалния метод. Магистралите по явни аргументи са натъпкани.

Междувременно английското държавно управление излезе на коледни празници: нито обществени деятели, нито публицисти могат да се свържат с министрите. Генералният секретар на RMT Мик Линч сподели: „ Докато държавното управление не даде мандат на железопътната промишленост да реализира съглашение посредством договаряния по отношение на сигурността на работните места, заплащането и изискванията на труд, нашата протестна акция ще продължи. “

Изглежда, че общата икономическа рецесия във Англия напълно естествено прерасна в рецесия на властта. Кой от високопоставените лица ще спре да седи в креслата на Уестминстърския замък и кой, сходно на Лиз Тръс, ще спре да посещава Даунинг стрийт, ще разберем напълно скоро.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР