Англия влиза в полуфинала си на Евро 2020 като фаворит,

...
Англия влиза в полуфинала си на Евро 2020 като фаворит,
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Суперкомпютър прогнозира, че Дания ще играе финал

Англия влиза в полуфинала си на Евро 2020 като любимец, само че суперкомпютър предвижда, че “Трите лъва” ще бъдат отстранени по трагичен и доста мъчителен метод от Дания на “Уембли”. Машината взима под внимание всевъзможен вид футболна статистика от Sportradar от последните 20 години и още преди началото на шампионата предсказа, че двата тима ще се изправят един против различен на полуфиналите.

Англия доста постоянно е отпадала на тази фаза на огромни шампионати през годините, в това число против Хърватия на Мондиал 2018 и на “Уембли” против Германия на Евро 1996.

Саутгейт е бил участник и в двете събития, само че в този момент ще се опита за прогони полуфиналните си демони против датчаните, които започнаха Евро 2020 с две загуби, само че по-късно записаха три следващи победи, отбелязвайки 10 гола в тези мачове.

Суперкомпютърът очерта мрачни вероятности пред тима на Англия, който съгласно симулацията ще поведе с 2:0 до 16-ата минута, само че по-късно ще допусне трагичен поврат. Неговото начало ще бъде сложено преди почивката. През второто полувреме “Червения динамит” ще изравни, преди да вкара ефектен надвит гол в третата минута на добавеното време.

Суперкомпютърът към този момент предвижда 10 точни резултата в груповата фаза. Сред тях бяха успеха на Белгия с 3:0 над Русия, триумфа на Франция против Германия с 1:0 и успеха на Австрия против Украйна със същия резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР