Англия се изправя срещу Холандия в полуфиналите на Лигата на

...
Англия се изправя срещу Холандия в полуфиналите на Лигата на
Коментари Харесай

Англия се изправя срещу Холандия в полуфиналите на Лигата на нациите

Англия се изправя против Холандия в полуфиналите на Лигата на нациите
Отборът на Англия ще се изправи против Холандия в полуфиналите на заключителната фаза от Лигата на нациите, до момента в който домакинът Португалия ще срещне Швейцария в другия полуфинал. Финалите на новия шампионат на УЕФА ще се проведат в Португалия от 5 до 9 юни.

Домакините ще посрещнат Швейцария на 5 юни в Порто, а ден по-късно четвъртите в света от Мондиал 2018 излизат против Холандия в Гимараеш. Плейофът за трето място и финалът на конкуренцията ще се проведат на 9 юни. Това стана ясно след тегления през днешния ден в Дъблин чоп.

И четирите финалиста ненапълно изненадаха експерти и букмейкъри, с цел да стигнат до решаващата фаза на Лигата на нациите. Англия пребори конкуренцията на Испания и Хърватия, с цел да завоюва своята група, до момента в който Швейцария надделя Белгия в решителен мач, с цел да откри място на финалите. Холандия също имаше тежка задача, откакто бе в една група със международния първенец Франция и Германия, само че съумя да стигне до първото място, а Португалия нямаше особени проблеми да пребори Италия за водачеството в своята група. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР