Англия разби Иран с 6:2 в първия си мач на

...
Англия разби Иран с 6:2 в първия си мач на
Коментари Харесай

Англия заби шест гола на Иран в първия си мач

Англия разруши Иран с 6:2 в първия си мач на международното по футбол в Катар.

Срещата в Ал Раян стартира в положително движение, а англичаните на два пъти заплашиха вратата на иранците, само че без триумф. В 10-ата минута стражът Бейранван се сблъска доста тежко с защитник от неговия тим и влезе медицински екип.

След пет минути играта продължи, само че в 19-ата Бейренвалд сподели, че не може да продължи и беше наложително сменен. В 27-ата минута резервата Хосейни направи първото избавяне в мача, откакто улови удар на Сака. След половин час игра британците разиграха чудесно вдясно, а Сака достави прекрасен пас към Маунт. Играчът на Челси шутира през защитник на Иран, само че настрана. В 33-ата минута Англия получи корнер, а Хари Магуайър изпревари опеката си и стреля с глава, но топката срещна напречната греда на иранците. Десет преди края на първата част англичаните откриха резултата, откакто Люк Шоу центрира отляво към Белингам, който стреля с глава и прати топката в иранската врата - 1:0 за " трите лъва ".

Домакините вкараха втори гол в мача, откакто топката беше свалена с глава от Хари Магуайър и Букайо Сака от въздуха простреля Хосейни за 2:0.

" Трите лъва " продължиха с положителните си изяви и вкараха трети гол в края на първата част. Джюд Белингам пусна вдясно към Хари Кейн, който надигра Хосейни и пласира елегантен пас към Рахийм Стърлинг, който единствено си сложи десния крайник, с цел да донасочи в иранската врата.

В 62-ата минута Сака вкара втория си гол, а единствено 3 по-късно Мехди Тареми счупи нулата за Иран. Грешката бе на Хари Магуайър, който претендираше, че е ударен в лицето, а след това бе сменен. 

Секунди откакто се появи на терена, асът на " Манчестър Юнайтед " Маркъс Рашфорд вкара петия гол за Англия. 

След следващата добра офанзива на европейския тим Калъм Уилсън не се полакоми и подаде на Джак Грийлиш, който означи шестия гол.

В 102-ата минута от срещата Мехди Тареми се разписа от углавен удар, откакто бразилският рефер прегледа ВАР и видя фал на Джон Стоунс в наказателното поле на англичаните.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР