Англия пристигна без абсолютно никакви очаквания на световното първенство в

...
Англия пристигна без абсолютно никакви очаквания на световното първенство в
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт: След две години отборът ни ще бъде дори по-силен

Англия дойде без безусловно никакви упования на международното състезание в Русия, само че в този момент има добра опция да се класира допустимо на първо време в шампионата. Целта пред футболистите е да играят на високо равнище, съобщи мениджърът на британския тим Гарет Саутгейт.

Островитяните се изправят против Швеция на четвъртфиналите в събота и имат действителни шансове да се доберат до челната четворка.
Снимка: Getty Images
" Нашият тим ще бъде доста по-добър след две години и ще има доста повече опит. Може би няма да получим тази опция още веднъж, само че съм горделив от метода, по който играят нашите момчета. Опасно е да стартираме да се пазим. Футболистите ще бъдат готови да рискуват в този мач, само че това не подсигурява мощно показване ", разяснява Саутгейт.

На осминафиналите англичаните отстраниха трагично Колумбия след осъществяване на дузпи.

" За нас е привилегия хората да отидат щастливи на работа. Футболът може да сплоти нашата страна и може да направи разлика в живота на хората. Искаме да носим наслада и приятност ", сподели още Гарет Саутгейт.
Бивши британски национали пощуряха в тв студио (ВИДЕО) Райт, Диксън и Гари Невил не скриха страстите си от успеха над Колумбия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР