Англия приема Германия в мегасблъсък от Лигата на нациите. Двубоят

...
Англия приема Германия в мегасблъсък от Лигата на нациите. Двубоят
Коментари Харесай

След изпадането: Англия ще брани честта си срещу Германия

Англия приема Германия в мегасблъсък от Лигата на нациите. Двубоят няма значение за класирането в група 3 на Лига А, а това може единствено да зарадва феновете с атакуващ и атрактивен футбол. Мачът е от 21.45 часа довечера на " Уембли ".
Прочетете още
" Трите лъва " справедливо останаха на последното място в групата, откакто записаха две ремита и три загуби. Сега на англичаните не остава друго с изключение на да брани достойнството си против международния първенец от 2014-та.

Бундестимът от своя страна също няма да се бори за челната позиция в " групата на гибелта ", само че сподели надалеч по-добра игра от домакините, изключително в офанзива.

Въпреки това, съгласно букмейкърите, с по-големи шансове за триумф в дуела е Англия.  определя 2,52 коеф. за победа на " трите лъва ", а за гостите коефициентът е 3,10 - равенството е 3,56 коеф.

В предходния конфликт в групата двата тима не се победиха, завършвайки наедно 1:1, само че тогава мачът бе с друга стойност. Липсата на напрежение през днешния ден евентуално ще докара до повече попадения в срещата. Ставките за над 2,5 гола и над 3,5 гола са изкушаващи - надлежно 2.00 коеф. и 3,45 коеф.

Добри    има за отсрамване на англичаните в композиция с головете. Домакините да победят и да паднат над 2,5 гола в мача е 3,85, а с множеството попадения ще получите и по-голям коефициент.

Предвид слабата защита на Англия може да се опита и  - Германия да означи повече от 1,5 гола, което със ставка 2,62.

Ако предпочитате нещо по-рисковано, това  не липсват и за вас.

Първият гол да е маркиран с глава ще ви донесе умножение на    ви цели 6 пъти. Автогол в мача пък се прави оценка с 9.00 коеф.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР